Ouwehand Bouw Katwijk B.V.  

In opdracht van BouAd adviesgroep en opdrachtgever Fam. Stuiver bouwt Ouwehand Bouw Katwijk de 1e passieve woning in de Gemeente Katwijk. 

Energie zuinig! 
Passief bouwen heeft de toekomst en daar denken wij als Ouwehand Bouw Katwijk goed over na. Gezien het feit dat de eisen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen elk jaar verder worden aangescherpt en dat er in hoog tempo innovaties plaatsvinden is het van belang om in dit marktsegment bij te blijven. Door het meedenken, voorbereiden, en bouwen van een passieve woning blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Om een zo hoog kwalitatieve woning te realiseren is een samenwerking tussen alle partijen van groot belang. Van opdrachtgever tot loodgieter en van directievoerder tot bouwkundig aannemer. Deze Samenwerking met een hoofdletter 'S' is noodzakelijk voor het juiste resultaat. Alles op het gebied van de uitvoering zoals de installaties, luchtdichtheid en isolatie-eisen valt in deze onder de verantwoordelijkheid van Ouwehand Bouw Katwijk. De waarborging van het Passief bouwen wordt getest door middel van een Blowerdoortest en Infraroodscan. Meer informatie over de Blowerdoortest en Infraroodscan (klik op deze link!) Meer technische informatie? (Klik op deze link!)

We zijn er trots op om samen met onze co-partners een bijdrage te mogen leveren aan een mooi, duurzaam en energiezuinig eindresultaat voor de Fam. Stuiver. Mocht u meer willen weten van de woning klik dan op lees meer. Mocht u zelf interesse hebben in een nieuwe passieve woning of wilt u gewoon meer informatie over het onderwerp passief bouwen neem dan gerust contact met ons op.